CROMOSOMA CINCO, un documental de Maria Ripoll i Lisa Pram. PRÒXIMAMENT

 

CROMOSOMA CINCO, un documental de Maria Ripoll i Lisa Pram. PRÒXIMAMENT

Horaris  Un documental de Maria Ripoll i Lisa Pram SESSIONS AMB CINEFÒRUM Dimecres 12 de desembre: 20:00h Diumenge 16 de desembre: 12:00h Dimecres 19 de desembre: 20:00h Dimecres 26 de desembre: 20:00h  
Sala: 1 Qualificació: Nacionalitat: Espanya Durada: Versió:
El documental comença quan naca Andrea. És una nena prematura, preciosa i també diferent. Els seus pares inicien una recerca que dura més d’un any per diferents consultoris mèdics per tractar d’obtenir una resposta. El diagnòstic que rep és el d’una síndrome rara anomenat 5P-o Cri du Xat. CROMOSOMA CINC està escrita amb llum i poesia en el nostre interés per descobrir i mostrar el món màgic d’Andrea. És una peça íntima que mostra el dia a dia i que ha estat rodada durant els últims 2 anys. És una història de pèrdua i trobada. Andrea perd part del seu cromosoma cinc i la mare troba una manera de veure.
Aquest documental està dirigit per Maria Ripoll (també aclamada per “Pluja a les sabates”, “Truita Soup”, “Utopia” i “Tu vida en 65 ‘”) i Lisa Pram, fotògrafa i també una de les protagonistes de la pel · lícula.

El documental comença quan neix l’Andrea. És una nena prematura, preciosa i també diferent. Els seus pares inicien una recerca que dura més d’un any per diferents consultoris mèdics per tractar d’obtenir una resposta. El diagnòstic que rep és el d’una síndrome rara anomenat 5P- o Cri du Chat. CROMOSOMA CINC està escrita amb llum i poesia en el nostre interés per descobrir i mostrar el món màgic d’Andrea. És una peça íntima que mostra el dia a dia i que ha estat rodada durant els últims 2 anys. És una història de pèrdua i trobada. Andrea perd part del seu cromosoma cinc i la mare troba una manera de veure. Aquest documental està dirigit per Maria Ripoll (també aclamada per “Lluvia en los Zapatos”, “Tortilla Soup”, “Utopia” i “Tu vida en 65 ‘”) i Lisa Pram, fotògrafa i també una de les protagonistes de la pel·lícula.